Vanuit kansloze positie een zaak winnen

13mei11

Een artikel dat in Het Financieele Dagblad verscheen op 16 april j.l

Wie: Keje Molenaar (52). Wat: arbeidsrechtadvocaat en oud-profvoetballer. Loopt weg met: Johan Cruijff. Specialiteit: vanuit kansloze positie een zaak winnen.

Een vrijdagochtend in Broek in Waterland. De stilte regeert, over het water, het groen en de oude dorpskern. De rust wordt maar op één plek verstoord: in en om het huis van mr. Keje Molenaar, waar de telefoon regelmatig gaat. Studio Sport, Langs de Lijn, De Telegraaf; iedereen hoopt bij Molenaar nieuws te kunnen halen over de controverse tussen de Ajax-top en Johan Cruijff, die de voetbalclub rigoureus wil hervormen. Molenaar werd eind vorig jaar gekozen in de ledenraad van Ajax; hij zit in wat bekend is komen te staan als het kamp-Cruijff.
Keje Molenaar is oud-profvoetballer en succesvol advocaat. Tot gisteravond laat werkte hij nog door aan een zitting. Later vandaag buigt hij zich weer over de processtukken en staat hij de pers te woord over Ajax. En dan is het ook nog ‘papadag’. Toch maakt Molenaar een ontspannen indruk. Evenwichtig, als een zenboeddhist. De twee boeddha’s in zijn woonkeuken verraden Molenaars interesse. ‘Ik heb veel aan het boeddhisme. Het brengt me rust. De rust om te kunnen focussen op zaken die er echt toe doen. Om me niet af te laten leiden door randzaken.’

Advertenties


No Responses Yet to “Vanuit kansloze positie een zaak winnen”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: